De Lokale Politie Kouter staat volgende week te flitsen in Snellegem, Snaaskerke en Eernegem.
Volledig scherm
De Lokale Politie Kouter staat volgende week te flitsen in Snellegem, Snaaskerke en Eernegem. © Lokale Politie Kouter

Hier wordt u volgende week geflitst in de politiezone Kouter

De politie Kouter (Gistel, Oudenburg, Jabbeke, Torhout, Ichtegem) heeft aangekondigd waar en wanneer het volgende week staat te flitsen. 

 1. Hoe fietsveilig is Zedelgem? Voor basisschool De Glimlach zit er eindelijk een oplossing in de pijplijn
  PREMIUM
  Zedelgem

  Hoe fietsvei­lig is Zedelgem? Voor basis­school De Glimlach zit er eindelijk een oplossing in de pijplijn

  Hoeveel inspanningen levert Zedelgem om een fietsveilige stad te zijn? Er staan heel veel werken gepland, maar brengen die soelaas? Aan de poort van basisschool De Glimlach, waar veel vrachtwagens passeren, vragen ze al lang om maatregelen. Al zit daar volgens de schepen wel een oplossing in de pijplijn. Hier leest u de vorige afleveringen uit het Fietsdossier West-Vlaanderen.
 2. Geen Sint-Maartensviering zoals gewoonlijk, maar desondanks toch een druk programma met alternatieve rondgang, bietenwedstrijd en filmpjes
  Ichtegem

  Geen Sint-Maartens­vie­ring zoals gewoonlijk, maar desondanks toch een druk programma met alternatie­ve rondgang, bietenwed­strijd en filmpjes

  De coronacrisis dwingt ook Sint-Maarten om zijn bezoek aan Ichtegem helemaal anders aan te pakken. Toch rijdt de kindervriend op zijn paard door het centrum van het dorp, kunnen kinderen een biet versieren en worden cadeautjes en snoep uitgedeeld aan de deur of door de schoorsteen. Nieuw is ‘Ruus Buus Buus’, een reeks van drie exclusieve filmpjes over leven en werk van Sint en Piet.