De Lokale Politie Kouter staat volgende week te flitsen in Snellegem, Snaaskerke en Eernegem.
Volledig scherm
De Lokale Politie Kouter staat volgende week te flitsen in Snellegem, Snaaskerke en Eernegem. © Lokale Politie Kouter

Hier wordt u volgende week geflitst in de politiezone Kouter

De politie Kouter (Gistel, Oudenburg, Jabbeke, Torhout, Ichtegem) heeft aangekondigd waar en wanneer het volgende week staat te flitsen. 

 1. Nabestaanden willen zaak rond drugsdood van jonge vrouw voor assisen zien: “Beklaagde bekende aan celmaat dat hij dodelijk shot plaatste, omdat ze hem wilde verlaten”
  PREMIUM
  Oostende

  Nabestaan­den willen zaak rond drugsdood van jonge vrouw voor assisen zien: “Beklaagde bekende aan celmaat dat hij dodelijk shot plaatste, omdat ze hem wilde verlaten”

  Een 54-jarige man uit Oostende riskeert in de Brugse correctionele rechtbank een strenge, effectieve celstraf voor de drugsdood van een 30-jarige vrouw. Althans, als het afhangt van het openbaar ministerie. De nabestaanden van het slachtoffer willen immers dat het dossier vier jaar na de feiten alsnog naar het hof van assisen wordt verwezen. Voor gifmoord, omwille van een liefdeskwestie.
 2. Vier kleurrijke ara’s ontsnapt uit volière van Jabbeekse schepen : “Wie ze ziet, bel mij alstublieft”
  Snellegem

  Vier kleurrijke ara’s ontsnapt uit volière van Jabbeekse schepen : “Wie ze ziet, bel mij alstu­blieft”

  Frank Casteleyn uit Snellegem, schepen voor CD&V in Jabbeke, is al sinds vrijdagmorgen op zoek naar vier uit zijn volière ontsnapte papegaaien. “Ik kan mezelf voor het hoofd slaan dat ik die volière niet goed heb afgesloten”, vertelt hij. De vier ara’s, twee mannetjes en twee vrouwtjes, bevinden zich nog in de buurt maar zitten hoog in de bomen. “Wie een papegaai aantreft in zijn tuin, verwittig mij asjeblieft.”
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"