Halfweg legislatuur beloofd is beloofd Ichtegem: Gemeentelijke basisschool 't Mozaiek Eernegem
Volledig scherm
PREMIUM
Halfweg legislatuur beloofd is beloofd Ichtegem: Gemeentelijke basisschool 't Mozaiek Eernegem © Benny Proot

Gemeentelijke basisschool 't Mozaïek in Eernegem wordt grondig gerenoveerd: "Door de stijging van de prijzen in de bouwsector kosten de werken anderhalf miljoen euro meer dan geraamd”

IchtegemHet lokaal bestuur van Ichtegem investeert in het gemeentelijk onderwijs. GBS ’t Mozaïek, in de Westkerkestraat in Eernegem, ondergaat binnenkort een grondige renovatie en er komt ook een stuk nieuwbouw bij. De werken starten na het bouwverlof op. Het prijskaartje ligt fors hoger dan aanvankelijk gedacht en dat is te wijten aan de stijging van de prijzen in de bouwsector.

  1. Recordopkomst van 2.800 aanwezigen voor Ceciliafeeste: “Dit is nog nooit gezien in Ichtegem”
    Ichtegem

    Recordop­komst van 2.800 aanwezigen voor Cecilia­fees­te: “Dit is nog nooit gezien in Ichtegem”

    Het tropische weer, de sterke affiche en de gratis toegang zorgden zaterdagavond voor een recordopkomst tijdens de zevende editie van de Ceciliafeeste. Het Dokter Bruwierplein in Ichtegem liep overvol en de organisatoren moesten zelfs 3 keer aankloppen bij hun brouwerijen om de drankvoorraad aan te vullen. “Dit is ongezien in onze gemeente”, zegt een dolenthousiaste Kris Deseintebein die voorzitter is van De Copains die het evenement organiseren.