Schepen Willy Hosten, schepen Tina Ledaine, Stijn Inghelbrecht en Erwin Samyn van de technische dienst en schepen Celesta Muylle bij de gloednieuwe bordjes van het Tijl-en Nelewandelpad.
Volledig scherm
Schepen Willy Hosten, schepen Tina Ledaine, Stijn Inghelbrecht en Erwin Samyn van de technische dienst en schepen Celesta Muylle bij de gloednieuwe bordjes van het Tijl-en Nelewandelpad. © Bart Boterman

Facelift voor wandelpad ‘Tijl en Nele’: eindelijk volledig bewegwijzerd en te volgen via GPS

IchtegemHet Ichtegemse wandelpad ‘Tijl en Nele’ heeft een grondige facelift gekregen. De drie lussen van 5, 10 en 15 kilometer zijn nu volledig bewegwijzerd en toegevoegd aan de website van gemeente Ichtegem en Routeyou.com. De gemeente wil het wandelplezier een boost geven.

  1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
    Salaris

    Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

    Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.