De kleine Omélie stierf in zijn bedje bij de onthaalmoeder.
Volledig scherm
PREMIUM
De kleine Omélie stierf in zijn bedje bij de onthaalmoeder. © RV

Emotioneel afscheid van baby Omélie, die bij onthaalmoeder overleed: “Lieve jongen, ik wil je nog zoveel vertellen, maar vind de woorden niet”

Eernegem“We missen je zo erg. We zijn kapot van verdriet, maar vechten voor je zusje. Het zijn zo’n mooie acht maanden geweest, maar ze hebben je zoveel te vroeg weggenomen uit ons leven.” De ouders van Omélie Vandenberghe, het jongetje van 8 maanden dat eind augustus overleed bij de onthaalmoeder in Eernegem, hebben zaterdagochtend afscheid genomen van hun zoontje. Tijdens hun getuigenis werd nogmaals duidelijk hoe intens het verdriet is.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.