Baby Omélie (8 maanden) overleed in het West-Vlaamse Eernegem in de créche.
Volledig scherm
Baby Omélie (8 maanden) overleed in het West-Vlaamse Eernegem in de créche. © RV

Baby Omélie overleden in West-Vlaamse crèche: “Bodem van bedje zou ingezakt zijn”

EernegemIn een crèche in het West-Vlaamse Eernegem is een baby van acht maanden oud overleden. “Het jongetje werd door de onthaalmoeder levenloos aangetroffen in zijn bedje. “Er loopt een gerechtelijk onderzoek, bevestigt burgemeester Lieven Cobbaert (Open Vld). Volgens onze bronnen zou de bodem van het bedje ingezakt zijn, waardoor de baby in een verkeerde positie zou zijn terechtgekomen.

 1. Minstens tien wagens defect na tankbeurt: “Water is per ongeluk in de benzinetank van Super 95 gesijpeld”
  PREMIUM
  Gistel

  Minstens tien wagens defect na tankbeurt: “Water is per ongeluk in de benzine­tank van Super 95 gesijpeld”

  Zeker tien automobilisten die bij het benzinestation van Gabriëls in Gistel hebben getankt, zijn niet veel later stilgevallen met hun wagen. Op één of andere manier was er water in de tank voor Super 95 gesijpeld. “Na nog geen kilometer begon mijn wagen al te schokken”, zegt een automobiliste. “We zullen alle gedupeerden vergoeden”, belooft Kristof Gabriëls.
 2. Seagulls nemen afscheid met laatste optreden in De Zwerver: “We eindigen op een hoogtepunt”
  PREMIUM
  Oudenburg/Leffinge

  Seagulls nemen afscheid met laatste optreden in De Zwerver: “We eindigen op een hoogtepunt”

  Aankomend weekend, op 3 december, kun je voor de laatste keer de drie broers van Seagulls aan het werk zien. In De Zwerver in Leffinge — waar het allemaal begon — treedt het muzikaal trio op met de Oostendse band BRLRS om daarna te stoppen als band. “Van onze avonturen in Australië tot onze passage op de Gentse Feesten, we hebben hele leuke ervaringen achter de rug”, vertelt Sil Meeus, de oudste broer, zanger en gitarist.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.