De brandweer blust een hevige schouwbrand in de Dokter Bruwierlaan in Ichtegem.
Volledig scherm
De brandweer blust een hevige schouwbrand in de Dokter Bruwierlaan in Ichtegem. © Bart Boterman

Alerte buurman merkt hevige schouwbrand op en verwittigt nietsvermoedende bewoners

IchtegemIn de Dokter Bruwierlaan in Ichtegem brak donderdag rond 10.45 uur een hevige schouwbrand uit in een woning. De bewoners waren zich van geen kwaad bewust. Het was de buurman die alarm sloeg. 

 1. Johan Allaert (58), van paleiswacht van Boudewijn en Fabiola tot wijkagent in Woumen: “Het Heizeldrama blijft op mijn netvlies gebrand”
  PREMIUM
  Diksmuide

  Johan Allaert (58), van paleis­wacht van Boudewijn en Fabiola tot wijkagent in Woumen: “Het Heizeldra­ma blijft op mijn netvlies gebrand”

  Wie kan zeggen dat hij jaren de koninklijke familie heeft bewaakt, paraat stond aan supermarkten ten tijde van de Bende van Nijvel én het Heizeldrama van heel dichtbij heeft meegemaakt? Politieman Johan Allaert (58) deed het allemaal. Maar in het West-Vlaamse dorpje Woumen kenden ze hem de jongste jaren vooral als wijkagent. Na een rijkgevulde carrière bij 37 jaar hangt de Lichterveldenaar zijn kepie aan de haak. “Al die jaren in Brussel wogen op mijn gezinsleven en ik koos uiteindelijk voor een job dichter bij huis”, vertelt hij.
 1. Camerabeelden tonen spectaculaire achtervolging van Middelkerke tot in Oostende, waarbij bestuurder rotonde verkeerd oprijdt
  Middelkerke/Oostende

  Camerabeel­den tonen spectacu­lai­re achtervol­ging van Middelker­ke tot in Oostende, waarbij bestuurder rotonde verkeerd oprijdt

  De lokale politie Middelkerke heeft beelden vrijgegeven van een spectaculaire achtervolging. Die vond plaats van in Middelkerke tot in Oostende. Je ziet hoe een bestuurder met hoge snelheid wegvlucht, met een colonne combi’s en politiemotards in zijn kielzog. Daarbij neemt de automobilist onder meer de andere kant van de rotonde aan de Duinkerkseweg en Torhoutsesteenweg in Oostende. De man is intussen aangehouden. Die video vind je hieronder.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter