Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © ANP

Volg gratis sessie over ‘snelle energiebesparing’ en betaal honderden euro’s minder op je factuur

HulshoutDe energieprijzen swingen de pan uit en dan is elke manier om te besparen goed genoeg. Tijdens de gratis infosessie ‘snelle energiebesparing’ op woensdag 27 april 2022 in Hulshout kom je te weten hoe je zonder te veel moeite te doen enkele honderden euro’s per jaar minder betaald op je energiefactuur.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 1. Van huisgemaakte frietjes tijdens ‘trick pin’ over hangbuikzwijntjes in de kinderboerderij: op deze 6 adresjes in de Kempen kan je zorgeloos smullen met de kids
  PREMIUM

  Van huisgemaak­te frietjes tijdens ‘trick pin’ over hangbuik­zwijn­tjes in de kinderboer­de­rij: op deze 6 adresjes in de Kempen kan je zorgeloos smullen met de kids

  Geen zin om te koken? Maar ook geen zin om een babysit te regelen? Bij deze zes adresjes in de Kempen kan je kindvriendelijk op restaurant gaan met je bengels. Van fantastische speeltuinen en pluizige kinderboerderijen tot spannende minigolf en kleurrijke kinderhoekjes: hier geniet jij van culinair lekkers terwijl je kinderen zich heerlijk amuseren.
  Balen, Turnhout, Ravels, Kasterlee, Mol, Malle
 2. Nieuw buitenschrijnwerk voor turnzaal en school in Schriek

  Nieuw buiten­schrijn­werk voor turnzaal en school in Schriek

  De turnzaal en enkele andere lokalen van de vrije basisschool in Schriek krijgen nieuw buitenschrijnwerk, dat deelt het schepencollege van Heist-op-den-Berg mee. “Doel van de werken is het verbeteren van de duurzaamheid van het gebouw. Er worden nieuwe ramen geplaatst in de turnzaal, refter, kleedkamer en vroegere conciërgewoning. Het lokale bestuur plant de uitvoering van de werken tijdens de schoolvakantie wanneer er geen lessen plaatsvinden en ook geen zomerkampen van Sport en Jeugd. De werken zullen voltooid worden in de loop van augustus", klinkt het.
  Schriek
 3. Buren van mini-bedevaartsoord Klein Scherpenheuvel zijn overlast beu: “Brandstichting in het park en drugdeals op de parking”
  PREMIUM

  Buren van mi­ni-bedevaarts­oord Klein Scherpen­heu­vel zijn overlast beu: “Brand­stich­ting in het park en drugdeals op de parking”

  Brandstichting, druggebruik en -deals, en condooms tussen het zwerfafval: het kleine bedevaartsoord Klein Scherpenheuvel in Wiekevorst is volgens buren al jaren een terrein voor onkuise zaken. Enkele weken geleden werd er bij de politie aan de alarmbel getrokken nadat er aan één van de kaarsenhuisjes opnieuw een brandje ontstond, eerder werd de politie al gealarmeerd voor drugsfeiten op de parking. “Maar probeer ze maar eens te betrappen”, klinkt het in de buurt.
  Wiekevorst