Gemeentelijke basisschool in Hulshout
Volledig scherm
Gemeentelijke basisschool in Hulshout © RV

Twee extra leerlingen besmet in basisschool na coronatesten: “Naast vierde en vijfde leerjaar gaat nu ook tweede leerjaar 10 dagen in quarantaine”

HulshoutNadat in de  gemeentelijke basisschool in Hulshout 3 leerlingen positief bleken vorige week vrijdag werden alle leerlingen van de betrokken klassen dit weekend getest. Uiteindelijk bleek in deze klassen slechts één extra kind besmet. Tevens testte een leerling uit het tweede leerjaar positief, het gaat hier om een familielid van één van de positief getesten. Zowel het tweede, vierde- enkel klas 4B - en vijfde leerjaar van de school gaan tot 1 februari in quarantaine.

 1. Wie Dessel zegt, zegt Graspop... Over nóg een jaar zonder hoogdagen van de metal: “Plezier maken, maar ook hard werken. We zullen het zo missen”
  PREMIUM
  Dessel

  Wie Dessel zegt, zegt Graspop... Over nóg een jaar zonder hoogdagen van de metal: “Plezier maken, maar ook hard werken. We zullen het zo missen”

  Het is nu zeker: ook in 2021 zien we in Dessel geen zware mannen met lang haar headbangen en meebrullen met de diepste grafstemmen. De organisatie van hét metalfestival van ons land kondigde vrijdag aan dat de 25ste editie van Graspop Metal Meeting wordt uitgesteld naar 2022. Dat is niet alleen een zware domper voor alle trouwe bezoekers, maar ook voor alle leveranciers, lokale handelaars en verenigingen die voor het tweede jaar op rij hun inkomsten in rook zien opgaan. “Graspop draagt de hele gemeenschap.” Van de hoteluitbater tot de vrijwilligers: hun hoop op betere tijden.
 2. DAF produceert bijna 900 vrachtwagens voor het Belgische leger: “Unieke trucks waarmee leger in alle omstandigheden zijn taak perfect kan uitvoeren”
  Westerlo

  DAF produceert bijna 900 vrachtwa­gens voor het Belgische leger: “Unieke trucks waarmee leger in alle omstandig­he­den zijn taak perfect kan uitvoeren”

  DAF Trucks met vestiging in Westerlo bevestigt dat het een groot order ontvangen heeft van de Belgische krijgsmacht. De opdracht omvat de levering en het onderhoud van 879 all wheel drive CF Military trucks. De levering van de eerste voertuigen staat gepland voor 2022. In 2025 zullen dan de laatste van bijna 900 vrachtwagens afgeleverd worden aan het Belgische leger.
 1. Angela stampt gluurder buiten die haar wil bepotelen
  Play
  bizar

  Angela stampt gluurder buiten die haar wil bepotelen

 2. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag