Schaatstalent Lena (links) en schaatstrainer J.B. (rechts)
Volledig scherm
PREMIUM
Schaatstalent Lena (links) en schaatstrainer J.B. (rechts) © n

Schaatstrainer krijgt geen effectieve straf na seks met leerling (14), maar hij mag geen les meer geven aan minderjarigen

Hulshout/EdegemEen 28-jarige schaatstrainer uit Edegem krijgt een voorwaardelijke celstraf voor aanranding van één van zijn leerlingen. Het meisje was amper 14 jaar. Het beloftevolle schaatstalent werd verliefd op haar trainer. In plaats van die liefde af te blokken, begon de schaatstrainer een seksuele relatie met het meisje. “Hij spoorde haar aan om naar porno te kijken op internet. Zodat ze kon leren en wist wat er van haar verwacht werd op seksueel vlak.” De man wordt wel vrijgesproken voor verkrachting.

 1. Twee gewonden bij ongeval met drie wagens
  Herselt

  Twee gewonden bij ongeval met drie wagens

  Twee personen zijn maandagnamiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Aarschotsesteenweg in Herselt. Kort na 17 uur botsten er drie wagens op elkaar bij een kopstaartaanrijding. Een 39-jarige vrouw reed in op de wagen voor haar die een zijstraat wilde inslaan. In het aangereden voertuig zat een 54-jarige man uit Herselt aan het stuur. Beide bestuurders liepen lichte verwondingen op, maar moesten niet naar het ziekenhuis. Ook een derde wagen deelde nog in de brokken, maar deze bestuurster bleef ongedeerd.
 2. Eerste Belgische FFP2-mondmaskers rollen van de band in Medimundi
  PREMIUM
  Turnhout

  Eerste Belgische FF­P2-mondmas­kers rollen van de band in Medimundi

  Medimundi, het nieuwe medische bedrijf van de bord- en kaartspellenfabrikant Cartamundi, is onlangs gestart met de productie van hoogwaardige FFP2-mondmaskers. De nieuwe maskers spelen in op de noden van het zorgpersoneel en onderscheiden zich door hun hoge beschermingsgraad en draagcomfort. Het zijn bovendien de eerste mondmaskers van dit type die voor 100 procent van Belgische makelij zijn, een primeur dus.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"