De Koekenbakkenvijver in Hulshout vlak na de inrichting.
Volledig scherm
De Koekenbakkenvijver in Hulshout vlak na de inrichting. © Natuurpunt

Natuurpunt start met herstelwerken aan Koekenbakkenvijver: “Met wat geluk kom je hier binnenkort reeën of zelfs een bever tegen”

westmeerbeekNatuurpunt is met herstelwerken gestart in de Vallei van de Grote Nete, ter hoogte van de twee visvijvers aan het Koekenbakkenstraatje in Westmeerbeek (Hulshout). Een deel van de vijvers werd gedempt, terwijl een ander deel dienst zal doen als natuurlijke amfibiepoel.

 1. Kempense vaccinprimeur is voor bewoners van Sint-Barbara: “Dit nieuws was de mooiste nieuwjaarsbrief die we ons konden wensen”
  PREMIUM
  herselt

  Kempense vaccinpri­meur is voor bewoners van Sint-Barbara: “Dit nieuws was de mooiste nieuwjaars­brief die we ons konden wensen”

  De vaccinprimeur in de Kempen valt komende donderdag woonzorgcentrum Sint-Barbara in Herselt te beurt. Dan krijgen 300 bewoners, naast rusthuisbewoners ook nog bewoners van assistentiewoningen en enkele kortverblijvers, hun coronavaccin. “We kregen het nieuws op 31 december bevestigd. Het was de mooiste nieuwjaarsbrief die we ons konden wensen”, glundert directeur Joost Heremans.
 1. Slimme hond haalt bier voor baasje
  Play

  Slimme hond haalt bier voor baasje

 2. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen