Het gerechtsgebouw in Turnhout.
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Turnhout. © Jef Van Nooten

Man riskeert celstraf voor klap aan dochtertje (3): “Zo hard was het niet. Ze doen alsof ik een moord heb begaan”

HulshoutEen 47-jarige man uit Hulshout riskeert één jaar gevangenisstraf voor een ‘klets op de billen’ van zijn 3-jarige dochter. Het parket tilt er zwaar aan omdat hij nog maar pas uit de gevangenis was ontslagen. “Zo hard was die slag niet. Maar ze doen precies alsof ik een moord heb gepleegd”, minimaliseert de man het geweld.

 1. Twee extra leerlingen besmet in basisschool na coronatesten: “Naast vierde en vijfde leerjaar gaat nu ook tweede leerjaar 10 dagen in quarantaine”
  Hulshout

  Twee extra leerlingen besmet in basis­school na coronates­ten: “Naast vierde en vijfde leerjaar gaat nu ook tweede leerjaar 10 dagen in quarantai­ne”

  Nadat in de gemeentelijke basisschool in Hulshout 3 leerlingen positief bleken vorige week vrijdag werden alle leerlingen van de betrokken klassen dit weekend getest. Uiteindelijk bleek in deze klassen slechts één extra kind besmet. Tevens testte een leerling uit het tweede leerjaar positief, het gaat hier om een familielid van één van de positief getesten. Zowel het tweede, vierde- enkel klas 4B - en vijfde leerjaar van de school gaan tot 1 februari in quarantaine.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen