Kleine Mila met mama Julie, grootmoeder Heidi en overgrootmoeder Monique
Volledig scherm
Kleine Mila met mama Julie, grootmoeder Heidi en overgrootmoeder Monique © Gomeer Goossens

Kleine Mila maakt viergeslacht compleet bij de familie Goossens

lezersbijdrageToen Julie Goossens (28) twee jaar geleden beviel van de kleine Mila Voet, zorgde dat voor veel vreugde bij de familie Goossens uit Hulshout. Overgrootmoeder ‘de Boma’ Monique (75) kwam zo aan het hoofd van een viergeslacht te staan en daar is ze enorm trots op.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Heist verzet zich tegen online haatspraak: “Wie volhardt, riskeert om geblokkeerd of gerapporteerd te worden”

  Heist verzet zich tegen online haatspraak: “Wie volhardt, riskeert om geblok­keerd of gerappor­teerd te worden”

  Het lokaal bestuur van Heist-op-den-Berg ondersteunt het ‘Hier Niet’-initiatief. Hiermee wil het benadrukken dat sociale media een plaats is waar je kan zeggen wat je denkt, op een respectvolle manier. “In ons dagelijks leven zijn sociale media niet meer weg te denken. Maar we zien - naast positieve en blije boodschappen - ook meer en meer negatieve en racistische berichten. Online haat is de afgelopen jaren fors gestegen, ook op de kanalen van het lokale bestuur”, deelt het schepencollege mee. “Wij vinden dat het tijd is voor verandering en nemen dan ook actie. Onze personeelsleden volgen op alle sociale media al enkele maanden gedragsregels. Het ‘Hier Niet’-initiatief sluit daarbij volledig aan. Accounts die zich schuldig maken aan haatspraak zullen we verwijzen naar hierniet.be. Wie dan nog volhardt, riskeert om geblokkeerd of gerapporteerd te worden.”
  Heist-op-den-Berg