Jef Van Nooten
Volledig scherm
© Jef Van Nooten

Dieven stelen laptop uit school

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Gelukkig wordt niet alles afgelast: Winterbar aan Heistse berg is terug na jaar coronapauze, en “dansen doe je met mondmasker op”
  Heist-op-den-Berg

  Gelukkig wordt niet alles afgelast: Winterbar aan Heistse berg is terug na jaar coronapau­ze, en “dansen doe je met mondmasker op”

  Na een jaar afwezigheid is pop-up Winterbar Moose aan de Heistse berg opnieuw van de partij. Tot en met 9 januari vinden er verschillende activiteiten plaats. De houten bar, zoals vanouds aangekleed als een gezellige winterse skihut, kreeg zowel binnen als buiten enkele aanpassingen. “Ondanks de huidige situatie willen we er dit eindejaar toch nog een gezellige boel van maken”, aldus initiatiefnemer en toekomstig burgemeester Jan Moons.