De wandelaars kunnen genieten van een prachtig uitzicht over Neerijse.
Volledig scherm
De wandelaars kunnen genieten van een prachtig uitzicht over Neerijse. © Eddy Vangroenderbeek

Winterwandeling doorkruist dit weekend Neerijse, Loonbeek en Huldenberg

HuldenbergDit weekend organiseert de dorpsraad van Neerijse haar jaarlijkse Winterwandeling. Door de omstandigheden zal het deze keer een corona-editie in eigen streek worden. De wandelaars mogen zich wel verwachten aan een stevige en prachtige tocht in hun eigen achtertuin.

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. De nieuwe bibliotheek in Huldenberg is een voltreffer, maar wat met het nieuwe schoolgebouw, de dorpskernvernieuwing van Ottenburg en het geplande containerpark?
  PREMIUM
  huldenberg

  BELOOFD IS BELOOFD. De nieuwe biblio­theek in Huldenberg is een voltreffer, maar wat met het nieuwe schoolge­bouw, de dorpskern­ver­nieu­wing van Ottenburg en het geplande container­park?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Huldenberg. Een landelijke gemeente waar de voorbije jaren heel wat gerealiseerd is en nog grote projecten op stapel staan voor de toekomst.