Voorzitter N-VA Huldenberg Kathleen Carlier en burgemeester Danny Vangoidtsenhoven.
Volledig scherm
Voorzitter N-VA Huldenberg Kathleen Carlier en burgemeester Danny Vangoidtsenhoven. © Vertommen

Vorig jaar weggelachen, nu slaat N-VA Huldenberg terug met uitgebreid toerismeplan en website: “We bieden het op een gouden schotel aan”

HuldenbergN-VA Huldenberg brengt op de gemeenteraad van 25 maart een volledig uitgewerkt toerismeplan. De oppositiepartij lanceert ook de toeristische website ‘Visit Huldenberg’. “Ons idee van zitbanken werd in november nog weggelachen door het bestuur, terwijl het hen zelf aan initiatief ontbreekt. Dus bij deze”, zegt voorzitter Kathleen Carlier. “Dit is toch bijzonder raar”, reageert burgemeester Vangoidtsenhoven (Open Vld).

1 reactie

 • jacques vanderkimpen

  2 maanden geleden
  In het plan dat Vangoidtsenhoven in september gaat voorleggen zit allicht een geleid bezoek aan het geplande nieuw containerpark en sportvelden plus een educatieve rondleiding op de (op)nieuw geplande zandgroeve van De Kock. Blijkbaar is de burgemeester in snelheid gepakt en een slechte verliezer?
 1. Leuven Air geeft de zomer kleur: “Drie concerten per week met capaciteit voor 1.800 toeschouwers”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuven Air geeft de zomer kleur: “Drie concerten per week met capaciteit voor 1.800 toeschou­wers”

  De stad Leuven lanceert in juli en augustus met ‘Leuven Air’ een coronaveilig alternatief voor Het Groot Verlof. “De Leuvenaars zullen ook deze zomer opnieuw kunnen genieten van een ruim aanbod aan optredens en wel op een bijzondere locatie buiten het stadscentrum. We beginnen eraan op 9 juli en eindigen doen we met Zwangere Guy op 14 augustus”, zegt schepen Denise Vandevoort (Vooruit).
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser

 2. Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden
  Play

  Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden