De wagen kwam tegen een leegstaande woning terecht.
Volledig scherm
De wagen kwam tegen een leegstaande woning terecht. © Hulpverlening Oost

Tachtiger rijdt tegen leegstaande woning in Huldenberg

HuldenbergIn Huldenberg is maandagochtend een personenwagen tegen een leegstaande woning gebotst.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Dag van de Landbouw officieel geopend in Overijse
  Overijse

  Dag van de Landbouw officieel geopend in Overijse

  Boerenbond en Landelijke Gilden organiseren op zondag 19 september de 39ste Dag van de Landbouw. Onder het thema ‘sterk ondernemerschap’ gaven Boerenbondvoorzitter Sonja De Becker, Vlaams minister van Landbouw Hilde Crevits, Radio 2-presentatrice Siska Schoeters en de bedrijfsleiders Dewit officieel de aftrap. Dit gebeurde op het bedrijf van familie Dewit in Overijse, die gespecialiseerd zijn in de teelt van de tafeldruif.
 1. Bewoner kan verhitte kookpot snel blussen
  LEUVEN

  Bewoner kan verhitte kookpot snel blussen

  De brandweer moest maandagavond even voor 21 uur uitrukken voor een brand in een studio op de Scheutsite in de Zavelstraat in Kessel-Lo. Het vuur ontstond toen een bewoner aan het koken was en de pan even uit het oog verloor. De bewoner reageerde snel en kon het beginnende vuur doven door er een nat deken over te gooien. De andere bewoners van het gebouw waren ondertussen naar buiten gegaan. Niemand raakte gewond. Na controle van de brandweer mochten de bewoners weer naar binnen.
 2. Voedselhulp Druivenstreek stopt met inzameling kledij, huishoudgerief en speelgoed: donaties vanaf oktober in Kringwinkel ViTeS
  Overijse

  Voedsel­hulp Druiven­streek stopt met inzameling kledij, huishoudge­rief en speelgoed: donaties vanaf oktober in Kringwin­kel ViTeS

  Jarenlang zamelde Voedselhulp Druivenstreek kledij, huishoudgerief en speelgoed in, maar die inzameling loopt eind deze maand definitief af. De organisatie zal zich vanaf begin volgend jaar alleen focussen op het verdelen van voedsel en hygiëne- en schoonmaakproducten. Wie toch nog kledij, huishoudgerief en speelgoed wil doneren, kan dat bij Kringloopwinkel ViTeS.