Illustratiebeeld CD&V Huldenberg
Volledig scherm
Illustratiebeeld CD&V Huldenberg © Foto Vertommen

Opbrengst nieuwjaarsbrunch CD&V gaat naar Kinderkankerfonds Leuven

CD&V Huldenberg organiseert op zondag 27 januari een nieuwjaarsbrunch in Zaal de Linde in de Pastorijstraat in Ottenburg. De opbrengst hiervan gaat integraal naar de Nick Gillekens Foundation ten voordele van het Kinderkankerfonds Leuven.

0 reacties

 1. Huldenberg lanceert samen met ambassadeur Sven Nys programma voor WK-dorp 2021: “Een groot feest voor het hele gezin”
  PREMIUM
  Huldenberg

  Huldenberg lanceert samen met ambassa­deur Sven Nys programma voor WK-dorp 2021: “Een groot feest voor het hele gezin”

  Huldenberg is één van de vijf officiële WK-dorpen in september 2021. Het gemeentebestuur lanceert vandaag de grote lijnen van een spectaculair activiteitenprogramma en er staat heel wat op de planning voor de komende zes maanden. “We betrekken zoveel mogelijk de lokale handelaars en verenigingen om van dit kampioenschap een feest te maken”, zegt burgemeester Danny Vangoidtsenhoven (Open Vld).
 2. Lucie ‘the queen’ Mertens (78) uit Leuven leeft erg mee met Queen Elizabeth II: “Ja, ik ga huilen tijdens de begrafenis van Philip”
  PREMIUM
  Leuven

  Lucie ‘the queen’ Mertens (78) uit Leuven leeft erg mee met Queen Elizabeth II: “Ja, ik ga huilen tijdens de begrafenis van Philip”

  Ze lijkt sprekend op Queen Elizabeth II en ze draagt tijdens haar rondleidingen in Leuven als stadsgids niet zelden de typische hoedjes die de Britse koningin zo graag ziet. We hebben het uiteraard over Lucie Mertens (78) die door corona haar eigen jubileumfeest al zes (!) keer moest uitstellen. “Verplaatst naar 2022, maar nu leef ik vooral mee met het verdriet van Queen Elizabeth II na de dood van haar man Philip”, vertelt Lucie.
 1. Geen kat zo verwend als deze drie!
  Play

  Geen kat zo verwend als deze drie!

 2. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?