Vera Aerts en Jana Theys van ijssalon nICE in Huldenberg
Volledig scherm
Vera Aerts en Jana Theys van ijssalon nICE in Huldenberg © EDLL

nICE Huldenberg is volgens u het beste ijssalon van Leuven!

HLN ging in elke buurt op zoek naar het lekkerste ijsje van Vlaanderen. Tot 12 uur vanmiddag konden lezers stemmen op hun favoriete ijssalon. In regio Leuven haalde nICE op het gemeenteplein in Huldenberg 1426 stemmen en werd daarmee de verdiende winnaar!

0 reacties

 1. Terrassen mogen straks weer open, maar hebben Leuvense uitbaters nog wel genoeg personeel? “We hebben op korte tijd vijf medewerkers verloren”
  PREMIUM
  Leuven

  Terrassen mogen straks weer open, maar hebben Leuvense uitbaters nog wel genoeg personeel? “We hebben op korte tijd vijf medewer­kers verloren”

  “Gezocht: allround horecamedewerker.” “Gezocht: fulltime bartender.” “Gezocht: sous-chef.” Het zijn maar enkele van de vele vacatures die momenteel in Leuven uithangen. Heel wat personeel heeft tijdens de langdurige sluiting andere oorden opgezocht. “Ik ben opnieuw aan de slag gegaan als psychiatrisch verpleegkundige, en ga dat blijven doen”, getuigt een van hen. Gezien het niet evident is om in allerijl nieuwe chef-koks en bartenders te vinden, heeft Leuvens cafébaas Igor Van Driessche een nieuwe Facebook-groep opgericht.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee