Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Thinkstock

Inbreker krijgt meer dan vier jaar cel

HULDENBERGTwee mannen zijn veroordeeld tot respectievelijk vijftig en achttien maanden cel voor drie inbraken in de zomer van 2021. Telkens stalen de twee naast andere spullen autosleutels en gingen ervandoor met de bijhorende wagens. Voor de eerste beklaagde, Serguei B. (46), gaat het al om de zesde veroordeling voor inbraken.

 1. Vijf ervaren rotten uit de bouw lanceren internationaal adviesbureau: “Sector blijvend en positief veranderen door samenwerking en transparantie”

  Vijf ervaren rotten uit de bouw lanceren internatio­naal adviesbu­reau: “Sector blijvend en positief veranderen door samenwer­king en transparan­tie”

  Op donderdag 23 maart werd Inframara, een nieuw adviesbureau voor de bouwsector, boven het doopvont gehouden. Met Inframara willen vijf partners met jarenlange internationale ervaring klanten uit de bouwsector helpen bij het realiseren van complexe infrastructuurprojecten. Het bedrijf garandeert betere resultaten voor bouwbedrijven op het gebied van tijd, budget en kwaliteit door samenwerking te faciliteren vanaf de beginfase van een project.
  Brussel
 2. Leuven gaststad voor grootste Europees Jeugdparlement sinds ontstaan: “Ontmoetingsplaats voor diverse jonge geesten”

  Leuven gaststad voor grootste Europees Jeugdparle­ment sinds ontstaan: “Ontmoe­tings­plaats voor diverse jonge geesten”

  “Democratie door Diversiteit.” Dat is de slogan waarmee het Europees Jeugdparlement België gisteren in Leuven zo’n tweehonderd jongeren uit verschillende landen voor de 29ste keer samenbracht. Van 20 tot 24 maart stippelen de jongeren zelf het beleid uit door voorstellen te formuleren en in dialoog te treden met de beleidsmakers. Het is de grootste Belgische top sinds het ontstaan van de organisatie.
  Leuven