Open Vld en burgemeester Danny Vangoidtsenhoven mikken op participatie van de burger om dit te onderstrepen willen ze na de verkiezingen zelfs de functie van schepen van participatie in het leven roepen (tekst Stefan).
Volledig scherm
Open Vld en burgemeester Danny Vangoidtsenhoven mikken op participatie van de burger om dit te onderstrepen willen ze na de verkiezingen zelfs de functie van schepen van participatie in het leven roepen (tekst Stefan). © Vertommen

Huldenberg wil schepen van participatie

Open Vld Huldenberg wil de burger meer bij het beleid betrekken. Daarom wil ze na de verkiezingen de functie van schepen van participatie in het leven roepen. Burgemeester Danny Vangoidtsenhoven hoopt zo toekomstige initiatieven van kiezers beter te kunnen uitwerken.

0 reacties

  1. TIPS. Bier, kaas, wijn, honing en gin: deze 5 lokale producenten laten je meegenieten tijdens Open Producenten Dag
    Leuven/Hageland

    TIPS. Bier, kaas, wijn, honing en gin: deze 5 lokale producen­ten laten je meegenie­ten tijdens Open Producen­ten Dag

    Flanders Food Festival zet al sinds begin deze maand lokale en gezonde voeding in de kijker. Dit weekend organiseren ze voor het eerst Open Producenten Dag. Op 23 en 24 oktober zetten heel wat lokale producenten hun deuren wagewijd open voor hun bezoekers. Ook in de regio Leuven en in het Hageland kan je allerlei verborgen schatten ontdekken. Kom kijken, proeven en genieten! We geven je een overzichtje van alle adressen waar je dit weekend voor één keer gratis kan binnenspringen om kennis te maken met heerlijke producten van bij ons: