Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © iStock

Huldenberg waarschuwt voor valse e-mails in naam van gemeente

HuldenbergHet gemeentebestuur van Huldenberg waarschuwt voor een specifiek phishingbericht. Het zou gaan om een e-mail die verstuurd wordt door een onbestaande gerechtsdeurwaarder. De oplichting kwam aan het licht toen twee lokale ondernemers het bericht meldden bij de gemeente.

 1. Sjaaltijd warmer: startactie Samen Altijd Warmer windt er geen doekjes om
  Leuven

  Sjaaltijd warmer: startactie Samen Altijd Warmer windt er geen doekjes om

  De winter volhardt, en dus is er meer nood aan warmte dan ooit. Daarom lanceert het burgerinitiatief Samen Altijd Warmer opnieuw de oproep om in actie te schieten voor een organisatie uit de buurt die nauw aan het hart ligt. “De nood om geld in te zamelen, blijft hoog bij de sociale organisaties,” zegt initiatiefnemer Linda Van Rompuy. Met de actie ‘Sjaaltijd Warmer’ geeft het burgerinitiatief alvast de aftrap.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.