Sven Nys engageert zich als ambassadeur voor WK-dorp 2021 in Huldenberg. Hij beklom alvast de Smeysberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Sven Nys engageert zich als ambassadeur voor WK-dorp 2021 in Huldenberg. Hij beklom alvast de Smeysberg. © RV

Huldenberg lanceert samen met ambassadeur Sven Nys programma voor WK-dorp 2021: “Een groot feest voor het hele gezin”

HuldenbergHuldenberg is één van de vijf officiële WK-dorpen in september 2021. Het gemeentebestuur lanceert vandaag de grote lijnen van een spectaculair activiteitenprogramma en er staat heel wat op de planning voor de komende zes maanden. “We betrekken zoveel mogelijk de lokale handelaars en verenigingen om van dit kampioenschap een feest te maken”, zegt burgemeester Danny Vangoidtsenhoven (Open Vld).

 1. Tournée Générale: Big Bill (70) gaat voor eerste Stella op terras van Den Delper: “Na de eerste heropening kwamen we hier ook onze pint drinken, en dat zal nu niet anders zijn. En méér dan één ook”
  PREMIUM
  Leuven

  Tournée Générale: Big Bill (70) gaat voor eerste Stella op terras van Den Delper: “Na de eerste heropening kwamen we hier ook onze pint drinken, en dat zal nu niet anders zijn. En méér dan één ook”

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag trokken we met bluesmuzikant Big Bill (70) - die op 15 mei zijn tweede coronaspuit krijgt - en eeuwige kameraad én bassist Jean Vandooren naar Den Delper in de Parijsstraat. Niet zijn eerste keuze, zo blijkt helaas. En dat heeft niets met de kwaliteit van Den Delper te maken, laat dat duidelijk zijn.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op