BMW
Volledig scherm
© BMW

Gps-bende ook actief in onze regio: tot 4 jaar cel

Huldenberg/ZaventemTwee Oekraïners die behoorden tot een bende die gps’en uit wagens ontvreemdde, zijn veroordeeld tot celstraffen van 38 maanden en vier jaar.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Tiener lichtgewond na val met elektrische step
  Leuven

  Tiener lichtge­wond na val met elektri­sche step

  Een 18-jarige man uit Schaarbeek werd woensdag in de vroege namiddag met de ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat hij in de Esperantolaan in Heverlee met zijn elektrische step tegen de grond was gegaan. De man reed op het fietspad toen hij de controle over het stuur verloor, naar eigen zeggen door een putje in het wegdek. De tiener hield aan de val een open wonde aan de kin over evenals enkele schrammen op armen en benen. Hij legde een negatieve alcohol- en drugstest af.
 1. Dronkaard breekt binnen om uiltje te knappen
  LEUVEN

  Dronkaard breekt binnen om uiltje te knappen

  Een man heeft zich vrijdagochtend rond kwart voor zeven via een openstaand venster toegang verschaft tot een gebouw in de Jules Vandenbemptlaan in Heverlee. Hij legde zich neer en viel in slaap. De man werd even later opgemerkt door mensen die in het gebouw werken. Ze konden vaststellen dat hij dronken was. Ze verwittigden de politie en hielden de man, een twintiger, ter plaatse. Nog voor de komst van de politie zette de jongeman het evenwel op een lopen. Een personeelslid zette de achtervolging in, maar raakte het spoor even verderop bijster. Ook de toegesnelde politie kon de man niet meer aantreffen.