Wie wil langsgaan op het gemeentehuis moet eerst een afspraak maken.
Volledig scherm
Wie wil langsgaan op het gemeentehuis moet eerst een afspraak maken. © Vertommen

Gemeente enkel nog open op afspraak door uitvallend personeel

HuldenbergDe vierde coronagolf houdt ons in de ban. Door de vele besmettingen zitten veel mensen thuis in quarantaine, omdat ze besmet zijn of omdat ze contact hadden met een besmet persoon. In Huldenberg begint die situatie zwaar te wegen. Daarom is het gemeentehuis enkel nog open op afspraak.

  1. Nachtclub in Domo-gebouw blijft gemoederen beroeren: “Verbouwingen betalen met belastingen? Het Depot zal voor 100% zélf instaan voor die vijf miljoen”
    PREMIUM
    Leuven

    Nachtclub in Do­mo-ge­bouw blijft gemoederen beroeren: “Verbouwin­gen betalen met belastin­gen? Het Depot zal voor 100% zélf instaan voor die vijf miljoen”

    “Voor N-VA is het financieren van een nachtclub geen kerntaak van de stad.” Die stelling nemen gemeenteraadsleden Pieterjan Vangerven (N-VA) en Debby Appermans (N-VA) in. Meer concreet vreest de oppositiepartij dat de ‘stadskas’ zal opdraaien voor renovatiekosten van 5 miljoen euro indien vzw Het Depot die investering niet zou kunnen dragen. Mike Naert, directeur van Het Depot, reageert met verbazing: “We gaan dit geschenk echt wel zelf moeten verdienen.”