Kerstmagie in kasteel van Huldenberg
Volledig scherm
Kerstmagie in kasteel van Huldenberg © RV

Audiovisueel spektakel “Kerstmagie” in kasteel van Huldenberg

HuldenbergHet was bang afwachten op de beslissingen van het overlegcomité, maar het audiovisuele spektakel “Kerstmagie” kan dan toch zoals gepland doorgaan in het kasteel van Huldenberg. “Kerstmagie” is een initiatief van prins-ondernemer Simon De Merode, en belooft een spannende ontdekkingstocht in een historisch kader voor het hele gezin. Het evenement opent vandaag de deuren, en zal duren tot en met 26 december. 

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.