Kevin Maes (34) uit Hove woont al sinds 2009 in Thailand.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin Maes (34) uit Hove woont al sinds 2009 in Thailand. © rv

Vlaamse Kevin (34) ontsnapt na doodstraf nu ook aan celstraf in Thailand: “Op zo'n moment kan je je emotioneel niet voorbereiden”

Na vier jaar en vier maanden stress moet Kevin Maes (34) - origineel uit Hove - dan toch niet naar de Thaise cel. In 2016 raakte hij in Bangkok betrokken bij het ongewild overlijden van de nieuwe vriend van zijn ex-vriendin. Nadat er vier jaar cel en zelfs de doodstraf boven zijn hoofd hing, kwam vorige week de verlossende uitspraak van het hoogste Thaise gerecht. “Ik moet niet naar de gevangenis.”

 1. Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis
  Antwerpen

  Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis

  Het personeel en enkele klanten van het restaurant Het Nieuwe Palinghuis aan de Sint-Jansvliet schrokken zich zaterdag op de middag een hoedje. Een man had zijn wagen geparkeerd ter hoogte van het restaurant, maar wilde vertrekken in de richting van de Plantinkaai. De man zette het draaimanoeuvre in, maar reed dan plots achteruit in plaats van vooruit waardoor hij tegen de veranda van het restaurant terechtkwam. Enkele ramen hebben het begeven door de botsing.
 2. Antwerpse voetbaliconen Marc (Van der Linden) en Marc (Schaessens) blikken vooruit op derby van zondag: “4-3 of 3-4 zou straks zomaar kunnen”
  PREMIUM
  Voetbal 1A

  Antwerpse voetbalico­nen Marc (Van der Linden) en Marc (Schaessens) blikken vooruit op derby van zondag: “4-3 of 3-4 zou straks zomaar kunnen”

  Aan een ouderwetse stadsderby hangt automatisch een portie nostalgie vast. En dus leek het ons een leuk idee om in aanloop naar Antwerp-Beerschot de Antwerpse voetbaliconen Marc Van der Linden (56, rood-wit hart) en Marc Schaessens (52, paars bloed) op te voeren voor een gezamenlijk interview. “De derby was altijd op het scherp van de snee, maar haat kwam er nooit aan te pas.”