Kevin Maes (34) uit Hove woont al sinds 2009 in Thailand.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin Maes (34) uit Hove woont al sinds 2009 in Thailand. © rv

Vlaamse Kevin (34) ontsnapt na doodstraf nu ook aan celstraf in Thailand: “Op zo'n moment kan je je emotioneel niet voorbereiden”

Na vier jaar en vier maanden stress moet Kevin Maes (34) - origineel uit Hove - dan toch niet naar de Thaise cel. In 2016 raakte hij in Bangkok betrokken bij het ongewild overlijden van de nieuwe vriend van zijn ex-vriendin. Nadat er vier jaar cel en zelfs de doodstraf boven zijn hoofd hing, kwam vorige week de verlossende uitspraak van het hoogste Thaise gerecht. “Ik moet niet naar de gevangenis.”

 1. Nieuw kunstgrasveld geopend op Sportlandschap: “Voetbalverhaal is nu zo goed als rond”
  PREMIUM

  Nieuw kunstgras­veld geopend op Sportland­schap: “Voetbal­ver­haal is nu zo goed als rond”

  Het Mortsels Sportlandschap, aan de Heirbaan, heeft er een nieuw kunstgrasveld bijgekregen. Het veld zal vooral gebruikt worden voor trainingen en wedstrijden van jeugdteams. “Met deze realisatie is het voetbalverhaal zo goed als rond”, zegt Koen Dehaen (N-VA), eerste schepen en voorzitter van het Autonoom Gemeentebedrijf Mortsel. “Nu gaan we op zoek naar andere disciplines om het Sportlandschap verder in te vullen.”
 2. Nieuw studie- en project staffing-bureau LiNK gelanceerd in Antwerpen: “Echte ondernemers zien opportuniteiten in een wereld in crisis”
  ANTWERPEN

  Nieuw studie- en project staf­fing-bu­reau LiNK gelanceerd in Antwerpen: “Echte onderne­mers zien opportuni­tei­ten in een wereld in crisis”

  Ex-collega’s uit de consulting-wereld in het Antwerpse hebben elkaar teruggevonden en startten donderdag het kersverse bedrijf LiNK Engineering Group. Het bedrijf stelt externe teams samen voor grote projecten in industriële sectoren zoals farmacie en petrochemie. “De kaarten worden op tafel gelegd en de realiteit verteld, ook de realiteit van de kost.”
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'