Foto Benoit De Freine
Volledig scherm
© Foto Benoit De Freine

Leerlingen Regina Pacis krijgen week lang kunstinitiatie

 1. Britse drugsbende opgerold die halve ton cocaïne opsloeg in huurpand via Airbnb
  Kalmthout/Antwerpen/Sint-Niklaas

  Britse drugsbende opgerold die halve ton cocaïne opsloeg in huurpand via Airbnb

  De drugsafdeling van de Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen heeft afgelopen week een Britse drugsbende opgerold. De bendeleden voerden cocaïne in via de haven van Antwerpen en huurde panden via Booking.com of Airbnb als uitvalsbasis en opslagplaats. In een gehuurde kamer in Kalmthout troffen ze 580 kilo coke aan, in Sint-Niklaas ging het om 98 pakketjes in reiskoffers.
 2. Wanneer krijg ik een boosterprik bij AED Studios? Momenteel worden 65-plussers en zorgverleners uitgenodigd
  ZORA

  Wanneer krijg ik een booster­prik bij AED Studios? Momenteel worden 65-plus­sers en zorgverle­ners uitgeno­digd

  Al meer dan één miljoen Belgen kreeg intussen een boostervaccin, één van de weinige lichtpuntjes in de huidige coronasituatie. Ook in het vaccinatiecentrum van de eerstelijnszone Zuidoostrand Antwerpen (ZORA) in AED Studios in Lint werkt men naarstig verder. “Maar we moeten dringend terug opschalen en personeel in quarantaine strooit serieus roet in het eten.”
 3. ‘Parfuma’ opent nieuwe winkel in Hove: “In het beautycenter kunnen klanten terecht voor huidverbeterende behandelingen”
  Hove

  ‘Parfuma’ opent nieuwe winkel in Hove: “In het beautycen­ter kunnen klanten terecht voor huidverbe­te­ren­de behandelin­gen”

  Het gekende Antwerpse beauty imperium ‘Parfuma’, met vestigingen in Antwerpen centrum en het Wijnegem Shopping Center, opende vandaag de deuren in Hove. Bij de nieuwe luxe parfumerie staan beleving en topservice centraal. Klanten kunnen er terecht voor de zoektocht naar de juiste beautyproducten. Daarnaast biedt het ‘Skin Expertise Parfuma’ beautycenter doeltreffende en huidverbeterende behandelingen.