Een van de nieuwe ledschermen in Hove.
Volledig scherm
Een van de nieuwe ledschermen in Hove. © LEDify

Ledschermen vervangen oude lichtkranten: “Hiermee wilt Hove voorbijgangers op een efficiënte manier informeren”

HoveDe verouderde lichtkranten in Hove werden vorige week vervangen door digitale informatieborden. Hierop zullen boodschappen van de gemeente en advertenties van lokale handelaars verschijnen. “Bij een crisissituatie zoals een derde golf kan de gemeente de communicatie 100% overnemen.”

 1. Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een gigantische led-wall in New York geworden”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een giganti­sche led-wall in New York geworden”

  Amper 24 jaar oud is ze, maar ze pronkt wel al met haar foto op het billboard van het iconische Times Square in New York. Miss Angel was de hele maand lang Equal Artist en Cover Girl voor streamingdienst Spotify, niet enkel in ons land maar ook wereldwijd. “Ik ben opgegroeid tussen een heleboel zussen, het voelt dus heel natuurlijk om me te blijven omringen door vrouwen.”
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Zoektocht naar overnemer Huis Hellemans hervat: “Kunstencentrum moet centrumversterkende functie krijgen”
  EDEGEM

  Zoektocht naar overnemer Huis Hellemans hervat: “Kunsten­cen­trum moet centrumver­ster­ken­de functie krijgen”

  De privatisering van kunstencentrum Huis Hellemans loopt niet van een leien dakje. Het gemeentebestuur is al een jaar op zoek naar een overnemer maar die werd vooralsnog niet gevonden. Bij de vorige zoektocht meldden zich enkele geïnteresseerden maar een officiële kandidaat kwam er nooit. Met een aangepast lastenboek lanceert de gemeente nu een nieuwe poging.
 3. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?