Eddy Desimpel en Emily Dendooven toverden hun leefruimte om tot het kampioenencafé. Dochtertje Sien vindt het helemaal oké.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddy Desimpel en Emily Dendooven toverden hun leefruimte om tot het kampioenencafé. Dochtertje Sien vindt het helemaal oké. © Benny Proot

Zijn Emily en Eddy de grootste fans van F.C. De Kampioenen? “Wij verbouwden onze woonkamer tot café van Pascalleke en kijken élke avond een aflevering”

HouthulstWonen in het café van de populaire Eén-reeks F.C. De Kampioenen. Het lijkt misschien gek, maar voor Emily Dendooven (28) en haar man Eddy Desimpel (58) uit Jonkershove bij Houthulst is het dagelijkse kost. Zij hebben hun woonkamer dezelfde look gegeven als het café van Pascalleke. En elke avond bekijken ze een aflevering. “Het zou fantastisch zijn om een van de acteurs over de vloer te krijgen”, lacht Emily.

 1. Aantal opgenomen coronapatiënten AZ Delta daalt gestaag
  Roeselare / Menen / Torhout

  Aantal opgenomen coronapa­tiën­ten AZ Delta daalt gestaag

  Het aantal opgenomen coronapatiënten in het AZ Delta is de afgelopen week lichtjes gedaald. Vorige week werden nog 90 besmette patiënten verzorgd in het AZ Delta. Eén week later zijn er dat nog 79. Het aantal opgenomen coronapatiënten daalt dus lichtjes. Op de dienst intensieve zorg blijft het aantal coronapatiënten ongeveer gelijk. Vorige week ging het om 18 patiënten, momenteel zijn het er 20. De coronapatiënten worden verzorgd in de campussen in Roeselare, Menen en Torhout. De cijfers zijn hoopgevend, maar de echte daling is duidelijk nog niet ingezet.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren