Niemand ontsnapt aan de bijzondere Covid19-maatregelen in de Ronde van Frankrijk. Houthulstenaar Tim Declercq is daar geen uitzondering op.
Volledig scherm
Niemand ontsnapt aan de bijzondere Covid19-maatregelen in de Ronde van Frankrijk. Houthulstenaar Tim Declercq is daar geen uitzondering op. © Photo News

Weinig rust voor Tim Declercq op eerste rustdag in Ronde van Frankijk: “Geen bezoek aan koffiebar wegens coronatests”

De eerste week van de Ronde van Frankrijk is achter de rug en zo mag ook Houthulstenaar Tim Declercq genieten van een dagje welgekomen rust. Het 31-jarige werkpaard van Deceuninck-Quick Step blikt terug op een bewogen eerste Tourweek.

  1. Triageposten nemen nu ook coronatesten af zonder afspraak
    Roeselare/Tielt/Menen/Torhout

    Triagepos­ten nemen nu ook coronates­ten af zonder afspraak

    Voortaan kan iedereen zich zonder afspraak, mét een CTPC-code aanmelden voor een COVID-test in de triageposten van AZ Delta in Roeselare, Torhout, Menen en Tielt. Dit kan elke weekdag tussen 13 en 16.30 uur, maar niet in het weekend. Naast je CTPC-code, die je kan aanvragen via mijngezondheid.be, is ook het bijhebben van je identiteitskaart een must. Op alle andere momenten en in het weekend werken de triageposten op afspraak. Ondanks deze wijziging blijft de fastlane voor zorgverleners ook behouden. Die is er voor alle zorgverleners die in contact komen met patiënten. Zij kunnen zich zonder afspraak aanmelden voor een coronatest en krijgen hun resultaat binnen de 16 uur.