Niemand ontsnapt aan de bijzondere Covid19-maatregelen in de Ronde van Frankrijk. Houthulstenaar Tim Declercq is daar geen uitzondering op.
Volledig scherm
Niemand ontsnapt aan de bijzondere Covid19-maatregelen in de Ronde van Frankrijk. Houthulstenaar Tim Declercq is daar geen uitzondering op. © Photo News

Weinig rust voor Tim Declercq op eerste rustdag in Ronde van Frankijk: “Geen bezoek aan koffiebar wegens coronatests”

De eerste week van de Ronde van Frankrijk is achter de rug en zo mag ook Houthulstenaar Tim Declercq genieten van een dagje welgekomen rust. Het 31-jarige werkpaard van Deceuninck-Quick Step blikt terug op een bewogen eerste Tourweek.

 1. Voertuigbouwer Mol gaat 382 pantserwagens voor Belgisch leger assembleren in nieuw te bouwen werkplaats: “Je wil niet dat onbevoegden zomaar aan zo’n wagen kunnen gaan sleutelen”
  PREMIUM
  Staden/Hooglede

  Voertuig­bou­wer Mol gaat 382 pantserwa­gens voor Belgisch leger assemble­ren in nieuw te bouwen werkplaats: “Je wil niet dat onbevoeg­den zomaar aan zo’n wagen kunnen gaan sleutelen”

  Het bedrijf Mol cy uit Sleihage heeft een monsteropdracht binnengehaald. Dankzij een samenwerkingsovereenkomst met de Franse groep Nexter zal de voertuigbouwer mee verantwoordelijk zijn voor de modernisering van het Belgische leger. Tussen 2025 en 2030 zullen er bij Mol 382 Griffon-pantservoertuigen geassembleerd en getest worden. “Dit zal in grote mate bijdragen aan de groei van ons bedrijf”, aldus co-CEO Lieven Neuville.
 2. Origineel tafelen: pop-uprestaurant legt je deze zomer culinair in de watten in serres op de Coninckplein
  PREMIUM
  Roeselare

  Origineel tafelen: pop-uprestau­rant legt je deze zomer culinair in de watten in serres op de Coninck­plein

  De origineelste plek in de regio om culinair te genieten? Dat wordt deze zomer het Roeselaarse de Coninckplein. Pop-uprestaurant SERRE strijkt er van 24 juni tot 14 augustus neer met elf serres waar je kunt lunchen of dineren. “We gaan op zoek naar locaties die tot de verbeelding spreken en deze oase van groen, in het centrum van de stad, is de perfecte plek om onze gasten culinair te verwennen”, vindt algemeen manager van SERRE Xavier Englebert.