Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Getty Images/Image Source

Vrouw, van samengesteld gezin met acht kinderen, krijgt messteek in de borst van partner: “Ze wilde de relatie beëindigen”

KlerkenIn een huis in Klerken, een deelgemeente van Houthulst, heeft zondagavond rond 20 uur een steekpartij plaatsgevonden. Een 43-jarige vrouw kreeg van haar partner (44) een messteek in de borststreek. Het koppel heeft samen acht kinderen uit vorige relaties. 

  1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.