De vrachtwagen reed achteraan in op de oplegger van de truck.
Volledig scherm
De vrachtwagen reed achteraan in op de oplegger van de truck. © FVL

Vrachtwagenchauffeur die ongeval veroorzaakte, bleek zwaar onder invloed van alcohol

Merkem/KoekelareBij het ongeval tussen een vrachtwagen en tractor langs de Iepersteenweg in Merkem, maandagavond, was er alcohol in het spel. Dat bevestigt de lokale Polder. De chauffeur van de vrachtwagen had maar liefst 2,64 promille in het bloed.

  1. ‘Schevevazekes’ straks te koop in New Yorkse woonwinkel: “Aanvankelijk was ik niet van plan om op het aanbod in te gaan. Ik vond het over the top”
    PREMIUM
    Roeselare

    ‘Scheveva­ze­kes’ straks te koop in New Yorkse woonwinkel: “Aanvanke­lijk was ik niet van plan om op het aanbod in te gaan. Ik vond het over the top”

    Toen Tom Maeseele (37) tijdens de eerste lockdown uit verveling startte met het maken van vaasjes, had hij nooit kunnen geloven dat zijn coronaprojectje zo’n hoge vlucht zou nemen. Dankzij de kracht van sociale media vertrekken zijn ‘Schevevazekes’ vanuit de Roeselaarse volkswijk Krottegem binnenkort richting wereldstad New York waar ze verkocht zullen worden in een lokale woonwinkel. “Het is en blijft een hobbyproject, maar ik ben wel benieuwd hoever ik er mee kan raken”, aldus Tom.