Ze lijken op gewone pizza's maar 't zijn ijspizza's die Surprice lanceert als alternatief voor de traditionele kerststronk
Volledig scherm
Ze lijken op gewone pizza's maar 't zijn ijspizza's die Surprice lanceert als alternatief voor de traditionele kerststronk © Surprice

Voor de durvers: Surprice lanceert de ijspizza als alternatief voor kerstbuche

HouthulstBen je op zoek naar iets anders dan de traditionele ‘kerststronk’ voor op de feesttafel straks? IJsjesmaker Christof Thorrez van Surprice in Houthulst lanceert zijn ijspizza. “Ik verpak ze in een traditionele pizzadoos, geef ze de look van een pizza maar ze smaakt wel naar ambachtelijk ijs”, klinkt het uitnodigend.

  1. Brand vernielt herdenkingskamer van verongelukte Sarah (24), vader ontroostbaar: "Alles wat ik nog van mijn dochter had, ben ik nu kwijt”
    PREMIUM
    Houthulst

    Brand vernielt herden­kings­ka­mer van verongeluk­te Sarah (24), vader ontroost­baar: "Alles wat ik nog van mijn dochter had, ben ik nu kwijt”

    De woningbrand die vrijdagavond in Houthulst ontstond, heeft heel wat schade aangericht in het huis. Materieel, maar niet in het minst ook emotioneel. Zo werd de kamer van de overleden Sarah Claeys (24) vernield. De jonge vrouw overleed vijf jaar geleden in een verkeersongeval. Haar kamer werd een toevluchtsoord voor haar vader Patrick (60). Hij vertelt hier hoe zwaar dit nieuwe drama er bij hem inhakt. “Nu is alles kapot.”