Bart Vanhee van cafe 't Rooneplezier op archiefbeeld.
Volledig scherm
Bart Vanhee van cafe 't Rooneplezier op archiefbeeld. © Benny Proot

Uitbaters houden de moed erin tijdens werken op Iepersteenweg: “Mensen moeten al zo lang wachten op hun pintje dat ze wel zullen omrijden”

HouthulstDe heraanleg van de Iepersteenweg tussen de Wulve- en Heugstraat in Houthulst gaat op 3 mei van start. De werf loopt ook langs natuurgebied De Blankaart in Woumen. De handelaars blijven bereikbaar. “Via de binnenwegen zullen klanten van Diksmuide ook hun biertje vinden bij ons", zegt Bart Vanhee van café ’t Rooneplezier.

 1. Voormalig veldrijder Dieter Vanthourenhout opent vestiging van Vermarc Sport in Roeselare: ““Ik heb zelf jarenlang in de kledij van Vermarc gereden”
  PREMIUM
  Roeselare

  Voormalig veldrijder Dieter Vanthouren­hout opent vestiging van Vermarc Sport in Roeselare: ““Ik heb zelf jarenlang in de kledij van Vermarc gereden”

  Anderhalf jaar nadat Dieter Vanthourenhout (37) na een professionele veldritcarrière van 15 jaar zijn fiets aan de haak hing, start hij morgen met een gloednieuwe carrière. Op de hoek van de Meensesteenweg en de Rijksweg in Roeselare opent hij een nieuwe vestiging van Vermarc Sport, gespecialiseerd in wieler- en atletiekkledij.
 2. Ketnet Zomertour doet Roeselare aan en brengt #LikeMe en Samson & Marie mee
  Roeselare

  Ketnet Zomertour doet Roeselare aan en brengt #LikeMe en Samson & Marie mee

  De Ketnet Zomertour komt op 15 augustus naar Roeselare. Tijdens het gratis festival treden Sarah & Bavo, Kaatje, Kamiel & Viktor, GameKeepers, Nachtwacht, Samson & Marie, De KetnetBand en #LikeMe op. Tegelijkertijd kun je in het festivaldorp terecht om in de selfiecorner op de foto te gaan met je favoriete artiesten en is er voor de kleinsten een peuterhoekje van Ketnet Junior. Daar vind je onder andere een borstvoedingshoekje, luierkussens, eetstoeltjes,... En er is een consulente van Kind & Gezin aanwezig om jonge ouders bij te staan met raad en daad.