Beide verdachten verschijnen vrijdag voor de raadkamer in Brugge.
Volledig scherm
Beide verdachten verschijnen vrijdag voor de raadkamer in Brugge. © Proot

Twee vermeende mensensmokkelaars opgepakt met zwemvesten in hun wagen

HouthulstIn Houthulst zijn vrijdagavond twee vermoedelijke mensensmokkelaars opgepakt. In een van hun wagens werden verscheidene zwemvesten gevonden.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Carl Vulsteke (40) behaalt de gouden award op ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ met landschapstuin in Vlaamse Ardennen: “Bevestiging harde werk en gezonde ambitie”
  Boezinge

  Carl Vulsteke (40) behaalt de gouden award op ‘De Vlaamse Tuinaanne­mer’ met landschaps­tuin in Vlaamse Ardennen: “Bevesti­ging harde werk en gezonde ambitie”

  Tuinaannemer Carl Vulsteke uit Boezinge viel, nadat hij er 10 jaar geleden al eens in slaagde, opnieuw in de prijzen op de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’. De tuinaannemer won in de categorie ‘Tuinen groter dan 1.000 uitgevoerde m²’ de gouden award. “Een perfecte symbiose tussen tuin en landschap”, zegt de jury over het project van de Boezingenaar.