De vrachtwagen reed achteraan in op de oplegger van de truck.
Volledig scherm
De vrachtwagen reed achteraan in op de oplegger van de truck. © FVL

Twee gewonden bij botsing met vrachtwagen en tractor

Houthulst/KoekelareLangs de Iepersteenweg in Merkem, deelgemeente van Houthulst, is maandag iets voor 17 uur een zware botsing gebeurd tussen een lichte vrachtwagen en een tractor die een aanhangwagen voorttrok. Twee inzittenden van de vrachtwagen werden naar het ziekenhuis overgebracht. 

  1. ‘Schevevazekes’ straks te koop in New Yorkse woonwinkel: “Aanvankelijk was ik niet van plan om op het aanbod in te gaan. Ik vond het over the top”
    PREMIUM
    Roeselare

    ‘Scheveva­ze­kes’ straks te koop in New Yorkse woonwinkel: “Aanvanke­lijk was ik niet van plan om op het aanbod in te gaan. Ik vond het over the top”

    Toen Tom Maeseele (37) tijdens de eerste lockdown uit verveling startte met het maken van vaasjes, had hij nooit kunnen geloven dat zijn coronaprojectje zo’n hoge vlucht zou nemen. Dankzij de kracht van sociale media vertrekken zijn ‘Schevevazekes’ vanuit de Roeselaarse volkswijk Krottegem binnenkort richting wereldstad New York waar ze verkocht zullen worden in een lokale woonwinkel. “Het is en blijft een hobbyproject, maar ik ben wel benieuwd hoever ik er mee kan raken”, aldus Tom.