Archiefbeeld, illustratie.
Volledig scherm
Archiefbeeld, illustratie. © Thinkstock

Raam van geparkeerde Jaguar ingeslagen

HouthulstIn de Schoolstraat in Houthulst werd dinsdag een personenwagen, een Jaguar, gevandaliseerd. 

 1. Helpende handen voor vaccinatiecentrum gezocht
  Roeselare

  Helpende handen voor vaccinatie­cen­trum gezocht

  De inwoners van Ardooie, Moorslede, Hooglede, Lichtervelde en Staden kunnen zich straks laten vaccineren in Expo Roeselare. Maar naast infrastructuur en vaccins vormt ook het vinden van medewerkers een grote uitdaging om het vaccinatiecentrum te laten functioneren. De stad is op zoek naar heel wat medewerkers voor uiteenlopende functies, van parkeerwachters tot artsen. Wil jij graag een handje toesteken? Aanmelden kan via https://www.roeselare.be/formulier/inschrijfformulier-vrijwilligers-vaccinatie.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 3. Roeselare moedigt stadspersoneel aan om ook in coronatijden bloed te doneren
  Roeselare

  Roeselare moedigt stadsperso­neel aan om ook in coronatij­den bloed te doneren

  De medewerkers van stad en OCMW Roeselare trekken vanaf dinsdag tot en met donderdag massaal naar het donorcentrum van het Rode Kruis aan het Stationsplein om bloed of plasma te doneren. In tegenstelling tot vorig jaar wordt er deze keer bewust gekozen voor drie actiedagen omdat veel personeelsleden van thuis werken en opdat het Rode Kruis op een veilige manier kan werken. “Ook in deze coronatijden is de nood aan bloed en plasma hoog”, zegt schepen Henk Kindt (Sp.a en De Vernieuwers). “Heel wat medewerkers van de stad en OCMW Roeselare zijn al trouwe donor sinds het centrum werd geopend. Maar om medewerkers in deze tijden te helpen hun weg (terug) te vinden naar het donorcentrum, organiseert we deze actiedagen. We willen wil het goede voorbeeld geven en daarom zoveel mogelijk medewerkers overtuigen om in de vooropgestelde dagen bloed of plasma te doneren. Wie op de actiedagen niet beschikbaar is, kan zich ook inschrijven op een ander moment.”
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is