bob moors
Volledig scherm
© bob moors

Politie treft dronken bestuurder te voet aan, nadat hij wagen achterliet: 15 dagen rijverbod

HouthulstIn Houthulst kreeg een bestuurder zaterdagnacht prompt 15 dagen rijverbod na rijden onder invloed van alcohol.

 1. Kleuters staan lievelingsspeelgoed af aan kinderen overstromingsgebied: “Een laat, maar mooi kerstverhaal”
  Poelkapelle/Westrozebeke

  Kleuters staan lievelings­speel­goed af aan kinderen overstro­mings­ge­bied: “Een laat, maar mooi kerstver­haal”

  Aan de kerk van Poelkapelle werd deze week een vrachtwagen geladen met speelgoed voor kinderen uit het Waalse Fraipont, een dorp dat vorige zomer af te rekenen kreeg met overstromingen. Het speegoed is voor een groot deel afkomstig van de kleuters uit de klas van juf Griet Brusselle. “Net als de kleine prins uit het kerstverhaal maken wij kinderen blij met onze geschenken.”
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 3. Opleidingen volwassenenonderwijs volg je voortaan vanuit je zetel en wanneer je wil: “Zoals Trivago, maar dan voor opleidingen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Opleidin­gen volwasse­nen­on­der­wijs volg je voortaan vanuit je zetel en wanneer je wil: “Zoals Trivago, maar dan voor opleidin­gen”

  CVO CREO is een van de zeven Vlaamse vrije centra voor volwassenenonderwijs die zich engageren voor LEAH, wat staat voor learning at home. Daarbij bieden ze hun opleidingen vrij van tijd en ruimte aan. Zo kunnen cursisten opleidingen volgen waar en wanneer ze willen. “We zullen hiermee ongetwijfeld een nieuw publiek bereiken”, meent directeur Karel Moestermans van CVO CREO.