In 2012 liep de toen 8-jarige B., een gehandicapt meisje, een zware schedelbasisfractuur op tijdens haar verblijf in MPI Maria Ter Engelen.
Volledig scherm
In 2012 liep de toen 8-jarige B., een gehandicapt meisje, een zware schedelbasisfractuur op tijdens haar verblijf in MPI Maria Ter Engelen. © Jelle Houwen

Onderzoek heropend naar raadsel in zorgcentrum in 2012: meisje (8) loopt schedelbreuk op, niemand weet wat er is gebeurd

Een nieuw samengesteld college van deskundigen onderzoekt opnieuw de toestand van een nu 14-jarig meisje uit Oostende dat bijna zeven jaar geleden een zware schedelbasisfractuur opliep in zorgcentrum de Vleugels in Klerken, dat toen MPI Zorgcentrum ter Engelen heette. Dat heeft het hof van beroep in Gent beslist. 

0 reacties

 1. Jeugdboekenmaand viert 50ste verjaardag! In deze 10 West-Vlaamse boekhandels vind je alvast je gading
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Jeugdboe­ken­maand viert 50ste verjaardag! In deze 10 West-Vlaam­se boekhan­dels vind je alvast je gading

  Voor het 50ste jaar op rij vieren we in maart de Jeugdboekenmaand. Dat is niet alleen een reden om massaal de neus in de boeken te steken, maar zeker ook om iedereen die het lezen mogelijk maakt in de kijker te zetten. En daarmee bedoelen we niet alleen de auteur, illustrator of de drukker, maar ook de mannen en vrouwen die de boeken tot bij ons brengen in de boekhandel. Daarom trokken wij op pad en selecteerden tien bijzondere West-Vlaamse boekhandels. Snuister je mee?
 2. Koppel voor rechter voor poging tot doodslag na luid feestje: “Agent werd bedreigd met gasfles en een kasseisteen”
  Oekene

  Koppel voor rechter voor poging tot doodslag na luid feestje: “Agent werd bedreigd met gasfles en een kassei­steen”

  Een melding over nachtlawaai op een hoeve in Oekene (Roeselare) liep in de nacht van 7 april 2019 volledig uit de hand. Het koppel dat er woonde, wordt verdacht van poging tot doodslag op twee agenten en riskeert tot 40 maanden cel. “Met een gasfles en een kassei dreigen: dit had slechter kunnen eindigen”, aldus advocaat Kurt Vanthuyne in naam van de twee politie-inspecteurs.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan