In 2012 liep de toen 8-jarige B., een gehandicapt meisje, een zware schedelbasisfractuur op tijdens haar verblijf in MPI Maria Ter Engelen.
Volledig scherm
In 2012 liep de toen 8-jarige B., een gehandicapt meisje, een zware schedelbasisfractuur op tijdens haar verblijf in MPI Maria Ter Engelen. © Jelle Houwen

Onderzoek heropend naar raadsel in zorgcentrum in 2012: meisje (8) loopt schedelbreuk op, niemand weet wat er is gebeurd

Een nieuw samengesteld college van deskundigen onderzoekt opnieuw de toestand van een nu 14-jarig meisje uit Oostende dat bijna zeven jaar geleden een zware schedelbasisfractuur opliep in zorgcentrum de Vleugels in Klerken, dat toen MPI Zorgcentrum ter Engelen heette. Dat heeft het hof van beroep in Gent beslist. 

0 reacties

 1. Fotograaf Didier de Daniloff vraagt via open brief om perspectief: “Door veelvoud aan regeltjes kunnen wij nauwelijks onze job uitoefenen”
  Roeselare

  Fotograaf Didier de Daniloff vraagt via open brief om perspec­tief: “Door veelvoud aan regeltjes kunnen wij nauwelijks onze job uitoefenen”

  Nu na de kappers ook de niet-medische contactberoepen opnieuw aan de slag zijn, kruipt ook Roeselaars beroepsfotograaf Didier de Daniloff samen met 16 andere collega-fotografen in de pen om via een open brief versoepelingen te eisen. “Officieel zijn wij open, maar er zijn zodanig veel specifieke regeltjes waardoor onze job al sinds november on hold staat. Veel vragen we niet, we willen gewoon terug aan het werk”, aldus Didier.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen