Koen Moreau
Volledig scherm
© Koen Moreau

Matras in brand in woning, brandweer grijpt op tijd in

Op de Markt in Houthulst is donderdag rond 8 uur brand uitgebroken in een woning. De brandweer snelde ter plaatse.

0 reacties

 1. Dansers Ndigo tonen hun kunnen in De Spil
  Roeselare

  Dansers Ndigo tonen hun kunnen in De Spil

  Dansschool Ndigo staat voor het eerst sinds 2019 opnieuw op de planken van CC De Spil. De voorbije jaren verhinderde corona hun optredens. Maar op zaterdag 21 en zondag 22 mei brengt Ndigo ‘Timeline’, een wervelende show waarin jong en oud het beste van zichzelf geven. Je mag je verwachten aan een breed scala aan stijlen, gaande van klassiek ballet, jazz, funk, moderne - en hedendaagse dans tot streetdance en kleuterdans. Liefde en passie voor dans staan de hele voorstelling centraal. Op zaterdag start de voorstelling om 19 uur, op zondag om 15 uur. Tickets zijn te verkrijgen via https://www.despil.be/agenda/499/Ndigo/Dansvoorstelling/.
 1. Voormalige Rode Duivels en Niels Destadsbader voetballen voor het goede doel: “Speciaal mijn oude schoenen van FC De Kampioenen nog eens uit de kast gehaald”
  Roeselare

  Voormalige Rode Duivels en Niels Destadsba­der voetballen voor het goede doel: “Speciaal mijn oude schoenen van FC De Kampioenen nog eens uit de kast gehaald”

  Voetbalcoryfeeën als Yves Vanderhaeghe, Lorenzo Staelens, Olivier Deschacht, Thomas Buffel en Bart Goor trokken zondag nog eens de voetbalschoenen aan voor een benefietmatch tegen Club Roeselare in het Rodenbachstadion. Ook Jean-Marie Pfaff was erbij, net als Niels Destadsbader. Het werd uiteindelijk 2-4 voor de voormalige internationals.
 2. Ketnet Zomertour doet Roeselare aan en brengt #LikeMe en Samson & Marie mee
  Roeselare

  Ketnet Zomertour doet Roeselare aan en brengt #LikeMe en Samson & Marie mee

  De Ketnet Zomertour komt op 15 augustus naar Roeselare. Tijdens het gratis festival treden Sarah & Bavo, Kaatje, Kamiel & Viktor, GameKeepers, Nachtwacht, Samson & Marie, De KetnetBand en #LikeMe op. Tegelijkertijd kun je in het festivaldorp terecht om in de selfiecorner op de foto te gaan met je favoriete artiesten en is er voor de kleinsten een peuterhoekje van Ketnet Junior. Daar vind je onder andere een borstvoedingshoekje, luierkussens, eetstoeltjes,... En er is een consulente van Kind & Gezin aanwezig om jonge ouders bij te staan met raad en daad.