De brandweer kwam ter plaatse, maar die had amper bluswerk. Een brandende vod werd geblust met een poederblusser.
Volledig scherm
De brandweer kwam ter plaatse, maar die had amper bluswerk. Een brandende vod werd geblust met een poederblusser. © FVL

Man loopt brandwonden op door steekvlam op plezierbootje

MerkemEen man die zondagavond aan het sleutelen was aan de motor van zijn plezierbootje, in het kanaal Ieper-IJzer in Merkem nabij Drie-Grachten, heeft brandwonden opgelopen.

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Welkom bij Wivine en haar bakkerij en koffiehuis in hartje Oekene: “We houden ook maandelijks een thema-eventje”
  Oekene

  Welkom bij Wivine en haar bakkerij en koffiehuis in hartje Oekene: “We houden ook maande­lijks een the­ma-even­tje”

  Wivine Debussche opent op vrijdag 6 augustus haar gloednieuwe zaak in de schaduw van de Oekense Sint-Martinustoren. Na tien jaar op de Zilverberg komt Wivine nu met haar bakkerij en koffiehuis thuis in de kleinste Roeselaarse deelgemeente. “Oekene mag een uitgebreider gamma, een huiselijke sfeer en maandelijkse evenementjes verwachten”, glundert Wivine.
 3. Reserveer nu voor Ketnet Zomerzoektocht
  Roeselare

  Reserveer nu voor Ketnet Zomerzoek­tocht

  Ketnet strijkt op zaterdag 14 en zondag 15 augustus neer in Roeselare met hun Ketnet Zomerzoektocht. Die dagen staan verschillende activiteiten opgesteld doorheen de stad: een Hoodie-hoogteparcours, een Nachtwacht-hindernissenparcours, een reuzegrote Helden-speelplek, de Ketnet Musical & Campus 12-bokszone, een #Like Me-fotohoek en een Hoppers-hinkstapspel. Ook is er een Ketnet Junior-hoekje op de Grote Markt. Deze wordt speciaal ingericht voor peuters en kleuters, met een knutselhoekje, een springkasteel van Bumba, kindergrime,… De Ketnet Zomerzoektocht is gratis, maar omwille van de huidige corona-maatregelen moet je wel op voorhand een tijdslot reserveren. Dit kan via https://ketnetzomerzoektocht-roeselare.events.ketnet.be/schedule?date=2021-08-14. Op beide dagen zijn al enkele tijdsloten volzet.