De lokale politie is ter plaatse.
Volledig scherm
De lokale politie is ter plaatse. © Siebe De Voogt

Familieruzie loopt uit de hand in West-Vlaamse Houthulst: vader (51) neergestoken met mes tijdens ruzie met zijn twee zonen

HouthulstIn Houthulst is een familieruzie woensdagavond helemaal uit de hand gelopen. Twee zonen van 23 en 25 jaar oud trokken met een wagen naar de woning van hun 51-jarige vader en vielen de man aan. Plots trok één van hen een groot mes en diende het slachtoffer meerdere messteken toe. “De vader werd in zeer kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis”, zegt commissaris Wim Merlevede van de politiezone Polder.

  1. Dubbelconcert viert dubbel jubileum
    Roeselare

    Dubbelcon­cert viert dubbel jubileum

    Het Roeselaarse koor Vox Musica en Vox Plus bestaat 25 jaar en bundelt de krachten met Fanfare De Ware Vrienden uit Eernegem die hun 70e verjaardag viert. Samen brengen de jubilerende verenigingen op zaterdag 15 oktober om 20 uur een dubbelconcert in de Roeselaarse H. Hartkerk. Dit onder de noemer ‘Celebration’. Je mag je verwachten aan muzikale variatie en nummers als Skyfall, Rossini’s Birthday Party, Avond, You raise me up, Dry your tears Afrika en nog zoveel meer. Tickets kosten 15 euro voor volwassenen, kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro. Bestellen kan via shop.voxmusica.be.