Zeker vijftien damherten werden gedood, wat exact de helft is van het totaal aantal damherten van het vakantiepark.
Volledig scherm
Zeker vijftien damherten werden gedood, wat exact de helft is van het totaal aantal damherten van het vakantiepark. © Mine Dalemans

Wolf bijt vijftien damherten dood in dierenpark Hengelhoef: “Zwarte dag voor ons vakantiepark”

Houthalen-HelchterenIn het dierenpark van vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren zijn zondag vijftien damherten dood aangetroffen. De dieren werden zo goed als zeker aangevallen door één of meerdere wolven, die in de nacht van zaterdag op zondag toesloegen. “Ik ben ondersteboven van deze enorme slachtpartij”, reageert Jos Mennen van het vakantiepark.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Kan ik vandaag nog een afspraak maken bij ‘t Scheep? Wanneer zet ik mijn afval buiten en hoe zet ik mijn Hasseltbon in?: Stad toont de weg via eigen app
  PREMIUM
  Hasselt

  Kan ik vandaag nog een afspraak maken bij ‘t Scheep? Wanneer zet ik mijn afval buiten en hoe zet ik mijn Hasseltbon in?: Stad toont de weg via eigen app

  Na meer dan 2 jaar hard werk lanceert het Hasselts stadsbestuur de eigen ‘Hasselt-app’. Daarmee is de Hasselaar elk uur van de dag gratis verbonden met de stad. De nieuwe app brengt heel wat dienstverlening dichter bij de Hasselaar. Denk daarbij aan een afspraak bij ‘t Scheep, een document of attest aanvragen én betalen bij de lokale handelaars via een digitale portefeuille. “Zo heb je de stad letterlijk in je broekzak”, aldus bevoegde schepen Frank Dewael (Open Vld).