Beeld ter illustratie. Enige signalisatie was op zijn plaats geweest vindt Van Dingenen.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. Enige signalisatie was op zijn plaats geweest vindt Van Dingenen. © Vollaert

“Wagens beschadigd door diepe kuilen in wegdek”

Heel wat bestuurders hebben afgelopen weekend hinder ondervonden toen ze met hun wagen over de Herebaan-Oost reden. 

0 reacties

 1. Subtiele aanwezigheid van politie leidt tot minder incidenten op kermis: “Vergt veel alertheid van onze agenten”
  PREMIUM
  Hasselt

  Subtiele aanwezig­heid van politie leidt tot minder incidenten op kermis: “Vergt veel alertheid van onze agenten”

  De kermis in Hasselt kende afgelopen weekend amper tot geen incidenten en dat komt mogelijk door de totaal nieuwe aanpak die politie LRH gebruikt. Meer agenten zijn er aanwezig in burger of staan subtieler tussen het volk opgesteld waardoor je hun aanwezigheid amper opmerkt. “Vroeger stonden we met patrouilles aan de kant te wachten tot er iets zou gebeuren, maar dat werkt soms averechts", zegt korpschef Philip Pirard.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.