De ravage die de man aanrichtte, is enorm.
Volledig scherm
De ravage die de man aanrichtte, is enorm. © Mine Dalemans

Videobeelden tonen spookrijder met hoge snelheid, luttele seconden voor zware ongevallen in Houthalen-Helchteren: 64-jarige man uit Hechtel-Eksel gearresteerd

Op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren hebben rond 18 uur meerdere verkeersongevallen plaatsgevonden. Dat meldt de politiezone CARMA. Een spookrijder, die met een blauwe Dodge aan een immense snelheid reed, ligt aan de basis van de ongevallen. Er vielen geen dodelijke slachtoffers, maar wel verschillende licht- en zwaargewonden. Een 64-jarige man uit Hechtel-Eksel is inmiddels gearresteerd.

 1. Hartjesweide biedt troost aan mensen die ongeboren baby verliezen: “Voor het eerst kan ik mijn kleine Matthias een beetje loslaten”
  Genk/Houthalen-Helchteren

  Hartjeswei­de biedt troost aan mensen die ongeboren baby verliezen: “Voor het eerst kan ik mijn kleine Matthias een beetje loslaten”

  Aan de Halstraat, op de grens van Genk en Houthalen-Helchteren, heeft Kinderwens Limburg in het bijzijn van burgemeesters Wim Dries (CD&V) en Alain Yzermans (s.pa) de eerste hartjesweide in onze provincie geopend. Op de plek kunnen Limburgers terecht die zwangerschapsverlies hebben doorgemaakt. Bij Teresa Ubachs (41), die zelf een baby moest afgeven na het 11 weken te dragen, maakt het initiatief heel wat los. “Ik ben er in tranen uitgebarsten. Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik mijn kleine Matthias een beetje kan loslaten.”
 1. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur

 2. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance