2019/01/16, Houthalen, Belgium. De uitbaters van de Abdijhoeve in Kelchterhoef stoppen ermee.
Volledig scherm
2019/01/16, Houthalen, Belgium. De uitbaters van de Abdijhoeve in Kelchterhoef stoppen ermee. © Benoit De Freine

Uitbaters stoppen na 30 jaar met Abdijhoeve aan Kelchterhoef

De huidige uitbaters van de Abdijhoeve aan Kelchterhoef sluiten eind februari na dertig jaar de deuren. Het gemeentebestuur moet op zoek naar een alternatief, maar dat is er voorlopig nog niet. Er wordt voor leegstand gevreesd.

0 reacties

 1. Vrijwilligersbeurs in buurthuis De Kardijk
  Beringen

  Vrijwilli­gers­beurs in buurthuis De Kardijk

  In buurthuis De Kardijk vindt donderdag van 14 tot 19 uur een vrijwilligersbeurs plaats. De stad gelooft dat vrijwilligers – als hoeksteen van onze samenleving – het verschil kunnen maken in een stad. Zo’n 130 vrijwilligers gingen de voorbije maanden ook aan de slag als medewerker van het vaccinatiecentrum. “Nu de werking van het vaccinatiecentrum stilletjesaan wordt afgerond, is het belangrijk dat we de vrijwilligers doorverwijzen naar andere diensten of verenigingen”, aldus schepen van Samenleven Hilal Yalçin (CD&V). Iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk is uiteraard meer dan welkom.
 2. Wegpiraat (40) met vijf keer levenslang rijverbod vliegt twee jaar de cel in na 57ste veroordeling en moet VW Golf afgeven
  PREMIUM
  TIELT-WINGE/DIEST

  Wegpiraat (40) met vijf keer levenslang rijverbod vliegt twee jaar de cel in na 57ste veroorde­ling en moet VW Golf afgeven

  Een wegpiraat uit Diest heeft van de rechter in beroep geen krediet meer gekregen. Geert G. (40) werd voor de zoveelste maal betrapt op het rijden tijdens een rijverbod en betaalt daar nu de rekening voor. De rechter nam z’n VW Golf af en stuurt hem twee jaar naar de cel. Hij kreeg al vijf maal een levenslang rijverbod, maar dat bracht de man niet tot inkeer.