De Simba-kinderen en hun begeleiders trokken naar vakantiepark Hengelhoef.
Volledig scherm
De Simba-kinderen en hun begeleiders trokken naar vakantiepark Hengelhoef. © Bricks & Leisure Vastgoed

Staycation kinderen Simbahuis loopt af: “Na weken thuis te zitten, is deze ontspanning meer dan welkom”

De kinderen van het Simbahuis, een project van SOS Kinderdorpen België in samenwerking met Bricks & Leisure Vastgoed, kregen een staycation cadeau in de Holiday Suites van vakantiepark Hengelhoef. Die vakantie loopt nu stilaan ten einde. “Dit zal hun relaties met andere ten goede komen”, klinkt het.

 1. Genk start vanaf eind dit jaar elf trajectcontroles op: “Campagne moet bestuurders eraan doen wennen”
  PREMIUM
  Genk

  Genk start vanaf eind dit jaar elf trajectcon­tro­les op: “Campagne moet bestuur­ders eraan doen wennen”

  Stad Genk start eind dit jaar nog met de uitrol van maar liefst elf trajectcontroles. “Te snel rijden is dan ook één van de grootste ergernissen van de Genkenaren. Met dit project hopen we het rijgedrag van een kleine minderheid aan te passen”, klinkt het bij het stadsbestuur. Om bestuurders nu al aan de trajectcontroles te laten wennen, hangen er op de betreffende locaties borden op die aangeven of je al dan niet de snelheidslimiet overschrijdt.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.