Kerstmarkt
Volledig scherm
Kerstmarkt © Benny Proot

Snuif de kerstsfeer op langs de kraampjes van de kerstmarkt van WZC Het Dorp

Houthalen-HelchterenKom op woensdag 22 december gezellig snuisteren in verschillende kraampjes met creatieve kerstspullen en geniet van heerlijke wintersnacks op de kerstmarkt van WZC Het Dorp in Helchteren.

 1. Aalstenaar krijgt 5 jaar stadionverbod na wangedrag in Hasselt
  Hasselt / Aalst

  Aalstenaar krijgt 5 jaar stadionver­bod na wangedrag in Hasselt

  Wanneer het over supportersgeweld in het voetbal gaat, denkt u wellicht meteen aan de fans van Standard die tennisballen op het veld van Mechelen gooiden, of de Beerschot-fan die in de Antwerpse derby een vuurpijl in het uitvak gooide, maar ook in de lagere regionen van het voetbal is er wel degelijk supportersgeweld. En de daders worden er wel degelijk gestraft. Zo werd een 29-jarige man uit Aalst dinsdag door de correctionele rechtbank van Hasselt veroordeeld tot een stadionverbod van vijf jaar.
 2. 200 honden zien pakjesbezorger Yves wél graag afkomen: “Het is een simpel trucje, maar het doet wonderen”
  PREMIUM
  Beverlo

  200 honden zien pakjesbe­zor­ger Yves wél graag afkomen: “Het is een simpel trucje, maar het doet wonderen”

  Honden zien koeriers vaak niet zo graag op hun territorium, maar dat is in Beverlo bij Beringen en omstreken wel even anders. Yves Claes (43) is de absolute favoriet van een 200-tal honden uit de buurt. Zijn werkwijze blijkt doeltreffend. “Het is een ideale ijsbreker, ook bij het baasje”, glimlacht de geliefde pakjesbezorger, die zo de warmste verhalen beleeft.