De spookrijdende blauwe Dodge Ram reed in totaal dertien wagens aan.
Volledig scherm
De spookrijdende blauwe Dodge Ram reed in totaal dertien wagens aan. © Mine Dalemans

Rijgeschikt of niet? Spookrijder in Dodge (64) herinnert zich niets meer van ongevallen waarbij acht mensen gewond raakten

HouthalenDe 64-jarige man uit Hechtel-Eksel die op 2 augustus met zijn Dodge Ram in Houthalen inreed op verschillende wagens, moest zich vrijdagmiddag verantwoorden voor de Hasseltste politierechtbank. De sleutelvraag was of hij al dan niet rijongeschikt wordt verklaard door de neuroloog.

 1. Ook in Aarschot en Diest werden de eerste honderd spuitjes gezet: “Toch een beetje vreemd dat ik nu een vaccin krijg voor een virus waaraan ik papa verloor”
  PREMIUM
  Diest/Aarschot.

  Ook in Aarschot en Diest werden de eerste honderd spuitjes gezet: “Toch een beetje vreemd dat ik nu een vaccin krijg voor een virus waaraan ik papa verloor”

  Net als op vele andere plekken, hebben ook de vaccinatiecentra in Diest en Aarschot vrijdag de deuren geopend. In Diest is dat het cultureel centrum Den Amer, in Aarschot de Stedelijke Feestzaal. Alles verliep behoorlijk goed, op enkele kinderziekten na. Zo waren er nog wat problemen met de ICT in Aarschot, en in Diest kregen ze aanvankelijk de code van de spuitjes niet gescand waardoor dit manueel moest worden ingevoerd. Al bij al zijn de verantwoordelijken tevreden, net als diegenen die een spuitje kregen, al was dat bij sommigen ei zo na niet gelukt.
 1. Aron (25) werkt aan carrière als charmezanger: “André Hazes senior is mijn grootste voorbeeld”
  PREMIUM
  Genk

  Aron (25) werkt aan carrière als charmezan­ger: “André Hazes senior is mijn grootste voorbeeld”

  Dat er muziek zit in Genk, hoeft niemand je meer te vertellen. Tal van hiphoppers zijn geboren en getogen in de mijnstad. Grizmo uit Zwartberg raakte vorige maand zelfs tot in de finale van ‘De Nieuwe Lichting’ met zijn Engelstalige muziek met Britse tongval. En ook Genkenaar Aron Rademakers (25) werkt aan een carrière in de business. Niet als rapper, maar wel als charmezanger.
 2. Schreeuwende topchef Pajtim Bajrami schrapt eigen bistro en trekt naar restaurant in prestigieus kasteel: “Besef dat ik het niet rustiger wil aan doen”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Schreeuwen­de topchef Pajtim Bajrami schrapt eigen bistro en trekt naar restaurant in prestigi­eus kasteel: “Besef dat ik het niet rustiger wil aan doen”

  Topchef Pajtim Bajrami (30), die onlangs de keuken van De Stadt van Luijck vaarwel zei, zal dan toch geen eigen bistro in Limburg openen. Hij schuift enkele provincies op, en gaat samen met sous-chef Willem Sels aan de slag in Château de Mirwart in Luxemburg. “Daar ga ik nóg harder koken”, aldus de kok, met wie Vlaanderen kennis kon maken in de docureeks ‘Ja Chef!’ op VIER. “Want ik wil niet zomaar weggooien waar ik zo hard voor gewerkt heb.”
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie