Een archiefbeeld van Extrema Outdoor in 2017.
Volledig scherm
PREMIUM
Een archiefbeeld van Extrema Outdoor in 2017. © Karolien Coenen

Pukkelpop trekt streep door muziekfestival, Extrema Outdoor gaat wel door: “Binnenkort meer duidelijkheid rond teststrategie”

Houthalen-HelchterenTerwijl Pukkelpop valt over de teststrategie en officieel de handdoek in de ring gooit, kan Extrema Outdoor wel doorgaan. De organisatie mikt op vrijdag op 15.000 bezoekers, zaterdag en zondag ontvangen ze tot wel 25.000 festivalgangers. “Doordat ons festival pas midden september plaatsvindt, zullen de meeste mensen vermoedelijk al volledig gevaccineerd zijn.”

  1. Hasselt viert 135-jarig bestaan van stokerij Fryns met boek, driedelige expo en geurkunst: “Prachtige bevestiging van onze ambacht en vakmanschap”
    PREMIUM
    Hasselt

    Hasselt viert 135-jarig bestaan van stokerij Fryns met boek, driedelige expo en geurkunst: “Prachtige bevesti­ging van onze ambacht en vakman­schap”

    De Hasseltse stokerij ‘Fryns Distillery’ bestaat 135 jaar en dat laten de stedelijke musea niet aan zich voorbij gaan. Zo loopt er vanaf zaterdag een driedelige expo over de vijf generaties Fryns in Bibliotheek Hasselt Limburg, Het Stadsmus en het Jenevermuseum. Ook verschijnt er een boek over de jeneverstokers én voorziet kunstenaar Peter de Cupere geurkunst ter ere van de familie, gemaakt van niet minder dan...120 kilogram jeneverbes.